ContactDay 2017!

Karunk elkötelezett abban, hogy minél korszerűbb és a vállalati gyakorlathoz erősen kötődő szakmai ismeretekhez juttassa Önöket, átadott diplománk e tekintetben is valódi érték legyen. Ehhez kapcsolódóan március 28-án (kedd) ismét megrendezésre kerül a Contact Day!

Karunk immáron negyedik alkalommal rendezi meg a „ContactDay” elnevezésű karrier- és vállalati napját. Az évről évre nagyobb sikernek örvendő karriernapra idén is számos hazai és nemzetközi vállalat vezetője és képviselője látogat el hozzánk, hogy tapasztalataikat és tudásukat átadják a résztvevőknek. A „ContactDay” célja, hogy a hallgatók bepillantást nyerhessenek a cégek működésébe, tevékenységeibe és lehetőséget kínál kerekasztal-beszélgetések által a közvetlen kapcsolatépítésre is.

A rendezvény délelőtti előadói között ott lesz: Tikkadt Szöcske, Iniciál Autóház Kft, ALDI, Sberbank.

Ebédidőben a Winelife közreműködésével elkalandozhatunk a borok és reményeink szerint a sajtok világában is.
Délután pedig DIEGO, IMS Connector Systems, TATA Consultancy Services, ALDI, Inicial Autóház Kft. cégek már biztosan kerekasztal beszélgetéssel kínálnak lehetőséget, hogy elmerüljünk a gyakorlati kérdések megvitatásában.
Az Iniciál Autóház Kft. jóvoltából lehetőség lesz gépjárművek megtekintésére és kipróbálására.

A résztvevő cégek listája jelenleg még folyamatosan bővül.

A rendezvény facebook oldala, ahol a legfrissebb információkat olvashatják (pl.: program, egyéb részletek stb.): https://www.facebook.com/events/1755668211416901/.

Persze a program csak akkor ér célt, ha valóban aktívan, bátran érdeklődve, és kérdéseket feltéve vesznek részt a programokon. A rendezvényt a Vállalati Kapcsolati Csoport, azaz hallgatótársaik szervezik Önöknek, ez talán garancia is arra, hogy valóban Önökhöz közel álló programokat kapnak.

Ha még jobban elmélyednének, szívesen kipróbálnák magukat védett környezetben, mégis élesben, akkor keressék a Vállalati Kapcsolati Csoport hallgatóit és kapcsolódjanak be a munkájukba. Olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, mely fontos társuk lesz a diploma megszerzése után is!

 

Horváth Ágnes