„Szoftvertermékminőség és szoftvertesztelés” - új tantárgy indul az egyetemen


„A következő évtizedekben a kritikai érzék és a kreativitás lesznek a legfontosabb tulajdonságok a világ munkaerőpiacain.” - Dr. Vekerdy Tamás

 

Kedves Hallgató!

Új tantárgy indul a Soproni Egyetemen!

Ismerkedj meg Te is a szakmával, ami rövid idő alatt, világszerte teret hódított magának és azóta is növekszik a népszerűsége. Ezt nálunk most megteheted, mert a Soproni Egyetemen elindul a „Szoftvertermékminőség és szoftvertesztelés” tantárgy, ami a világ immáron egyik legismertebb módszertanát, illetve tananyagát veszi alapul!


Gyere el 2020.09.14-én, Hétfőn 16:00 órakor és nézd meg a bemutatkozó rendezvényünket! Az Egyetem B épületében, II. emelet 7-es termében kávéval, teával, jövőbe mutató karrierlehetőséggel, illetve továbbképzési opciókkal várunk! Találkozzunk, töltsük el együtt az időt és beszélgessünk erről a témáról diákokkal, oktatókkal közösen.

 

Addig is a NEPTUN rendszerben vedd fel a most induló, szabadon választható „Szoftvertermékminőség és szoftvertesztelés” tantárgyat, hiszen ha 2020.09.04-ig nem jelentkezel a kurzusra, úgy ebben a félévben sajnos lemaradsz róla!

 

A Fórumon való részvételhez, sem a tantárgy felvételéhez előzetes ismeretekre nincs szükséged! 

Kérdés esetén bátran keresd Stöckert Tamást a tamas.stoeckert@hstqb.com e-mail címen!

 

Számítunk RÁD!

A szervezők