1% a Soproni Egyetemért

1 százalék

A Soproni Egyetem hazánk egyik legnagyobb múltú oktatási intézménye, páratlan szellemi műhelyekkel, egyedülálló tradíciókkal. Sopron városban működő négy karával nemzetközileg, országosan és regionálisan is kiemelkedő szerepű oktatási és kutatási tudásközpont, mely a fiatal nemzedékek nevelését és a tudomány magas szintű művelését tekinti hivatásának.

 

Az átalakuló felsőoktatási rendszerben a megújulás mellett tettük le voksunkat. Feladatunk a jövőben is olyan oktatási, kutatási és tanulási környezetet biztosítani oktatóink és hallgatóink számára, melyre méltán lehetünk büszkék nemcsak a hazai, de a nemzetközi felsőoktatási színtéren is.
Az idei esztendőben beérkező 1 %-os felajánlásokat képzéseink fejlesztésére, népszerűsítésére, a beiskolázás elősegítésére kívánjuk fordítani.
Kérjük, amennyiben egyetért törekvéseinkkel, ajánlja fel adója 1 %-át 2018-ban a Soproni Egyetemnek.

Adószámunk: 15760346-2-08

Hogyan nyilatkozhat az 1 % felajánlásáról?
Az 1+1 %-os felajánlásáról – függetlenül attól, hogy a 2017-es személyi jövedelemadó-bevallását hogyan nyújtja be – a bevallással együtt vagy akár attól elkülönülten is rendelkezhet.

A rendelkezést 2018. május 22-éig benyújthatja:

  • a személyi jövedelemadó-bevallás részeként (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen),
  • az e-szja felületen az online kitöltő program segítségével (elektronikus úton, vagy postai úton, illetve a NAV ügyfélszolgálatain személyesen)
  • a 17EGYSZA jelű nyomtatványon (elektronikus úton, vagy postai úton, vagy a NAV ügyfélszolgálatain személyesen eljárva, lezárt borítékban). A nyomtatvány INNEN letölthető.
  • a 17EGYSZA jelű nyomtatvány adattartalmával egyező nyilatkozati lapként (postai úton, vagy személyesen a NAV ügyfélszolgálatain)

Részletes információk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal alábbi oldalán megtalálhatóak:
http://nav.gov.hu/nav/ado/szja/Hogyan_rendelkezhet_20171221.html