XI. Soproni Pénzügyi Napok az LKK-n

A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karán 2017. szeptember 21-22-én, immáron tizenegyedik alkalommal került megrendezésre az adózási-pénzügyi-számviteli szakmai és tudományos konferencia.

 

A rendezvény fő témaköre idén az információs aszimmetria volt, melyet az előadók a pénzügyek, a számvitel és a szakmai tanácsadás témáihoz kapcsoltan jártak körbe.

A konferencián a korábbi évekhez hasonlóan ismét a szakma kiemelt képviselői tartottak előadásokat. Megtisztelte részvételével az eseményt többek között Parragh Bianka a MNB Monetáris tanácsának tagja, Kovács Árpád Professzor Úr, a Költségvetési Tanács elnöke, Darák Péter Úr, a Kúria elnöke, Botos Katalin Professzor Emerita és Tamásné Czinege Csilla helyettes államtitkár.

Konferenciánk természetesen ezúttal is kiegészült a legfrissebb szakmai előadásokkal az aktuális adóváltozásokhoz és az IFRS-hez kapcsolódóan. Ebben az évben újdonságként vezettük be a tudományos szekciót, melyen kutatók, oktatók és PhD hallgatók mutatták be aktuális kutatásaikat.

A konferencia sikerét számunkra az évről évre növekvő számú, az ország egész területéről érkező, részben pedig visszatérő résztvevők igazolják vissza.

Köszönjük az Előadóknak és a Résztvevőknek, hogy megtisztelték konferenciánkat!

További információ és galéria elérhető a Közgazdaságtudományi Kar honlapján.

 

Dr. Szóka Károly intézetigazgató