IRÁNY SELMEC! - JELENTKEZÉS A DECEMBER 7-8. KÖZÖTTI SELMECI NOSZTALGIAVONATOS MEGEMLÉKEZÉSRE

Jelentkezési határidő a Soproni Egyetem hallgatóinak: 2018. november 22-ig!

Most örömmel tájékoztathatjuk Önöket arról, hogy köszönhetően a programba belépő további támogatóknak, rendkívül kedvezményes áron hirdethetjük meg a Soproni Egyetemmel hallgatói jogviszonyban állók részére az utazást.
 
A kedvezményes díjak: 
 
Nosztalgiavonatos utazással, selmecbányai szállással: 14.000 Ft/fő
 
 
 
A jelentkezési lapon nyilatkozni kell arról, hogy a jelentkező a Soproni Egyetemmel hallgatói jogviszonyban áll. A korábban jelentkezett hallgatók részére is ezt a kedvezményt érvényesíteni fogjuk. 
A jelentkezési lapon jelölni kell, hogy a hallgató a buszos, vagy a nosztalgiavonatos utazáson kíván-e részt venni. 
 

JELENTKEZÉS IDE KATTINTVA!


JÓ SZERENCSÉT!

Alma Materünk 100 évvel ezelőtt indult el Selmecbányáról új „hazát” keresve. Ebből az alkalomból az utódintézmények megemlékezési programsorozatot szerveznek.
A programsorozat egyik elemeként a  Soproni és a Miskolci Egyetem nosztalgiavonatot indít Selmecre amelyre invitálunk minden akadémiai örököst, balekot, Firmát, Veteránt, és Ultra Supra Veteranissimust.
 
FELHÍVÁS Selmecbányára való visszatérésre! 
Megemlékezni hívunk mindenkit a dicső selmeci időkről, tisztelegni az ősi Alma Mater előtt, köszönetet mondani a városnak, és azoknak az embereknek, akik jelenleg, más történeti környezetben is tisztelik és vigyázzák, a Selmeci Akadémia Örökségét.
A vonaton Akadémiatörténeti előadások hangzanak el, Selmecbányán megtekintünk olyan akadémiai épületeket, amelyek eddig részben vagy teljesen elzártak voltak, méltó szakestélyt szervezünk, és nem utolsósorban lehetőséget kínálunk balek-Firma generációknak egy közös, Selmeci tradíciók szellemében eltöltött találkozóra.
A vonattal egyidőben terveink szerint további hallgatói buszokat is indítunk.
Mivel csak az utolsó pillanatban hárultak el az akadályok a rendezvény megszervezése elől tisztelettel kérnénk minden érdeklődőt a nagyon gyors reagálásra, és ezen információk minél szélesebb körben való terjesztésére.
A részletes program és az utazás feltételei a mellékletben találhatók!
 
 A mellékelt kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni, amely kérdőívben megjelölt elérhetőségen a jelentkezőkkel a MÁV NOSZTALGIA KFT, mint szervező veszi fel a kapcsolatot.
 
További információkkal állunk rendelkezésre a  selmecakademia100@gmail.com email címen, illetve ajánljuk figyelmükbe megemlékezési honlapunkat:
 
Találkozzunk Selmecen!
 
Üdvözlettel: 
 
Szervezők