Következő állomás az Amber Roadon

2017. február 24-én és 25-én a szlovákiai Virtben megrendezésre került az Amber Road hálózat aktuális félévi workshopja a soros elnöki tisztségét betöltő Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem szervezésében.

A rendezvényen részt vettek a partneregyetemek és karok vezetői, a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kart dr. Fábián Attila dékán,
dr. Czeglédy Tamás dékánhelyettes és Somos Krisztina nemzetközi koordinátor képviselte.
A jelen lévő szlovák, horvát, szlovén, szerb, cseh és magyar partnerek mellett a tagság iránt érdeklődő moldáv, ukrán és macedón egyetemek is delegálták képviselőiket. Dr. Czeglédy Tamás előadást tartott a magyar felsőoktatásról, Karunk képzéseiről és tudományos életéről valamint a Soproni Egyetemet érintő változásokról. A workshop eredményeként a partnerek az együttműködés jövőbeni feladatait fektették le, amelyek közös oktatási, kutatási és mobilitási célokat jelentenek egyetemeik, karaik és munkatársaik számára.
A rendezvény zárásaként az Amber Road hálózat alapító elnöke, dr. Fábián Attila dékán úr prof. dr. Ludmilla Lipková dékánasszonytól a Pozsonyi Közgazdaságtudományi Egyetem arany emlékplakettjét vehette át.

Dr. Czeglédy Tamás