Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át Dr. Németh László

2017. jún. 2-án, Budapesten, az Építők Napja alkalmából a Földművelésügyi Miniszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Dr. Németh Lászlónak, a Soproni Egyetem Simonyi Károly Kar címzetes egyetemi tanárának a Magyar Mérnöki Kamarában végzett tevékenységeinek elismeréseként. Az Oklevelet a Földművelésügyi Minisztérium vezető illetékese adta át.

Az összejövetelen részt vett a Miniszterelnökség Államtitkára, a Belügyminisztérium Helyettes Államtitkára, a Honvédelmi Minisztérium Osztályvezetője, a Nemzetgazdasági Minisztérium Helyettes Államtitkára és az Földművelésügyi Miniszter Helyettes Államtitkára, valamint a három nagy építőipari szövetség vezetője, mely szervezetek és személyek jelenleg a hazai építőipar kiemelt szereplői.

Dr. Németh László elmondta: 
„Ez az elismerés úgy gondolom, hogy nem csak nekem szól, hanem az ezen a területen dolgozó összes kolléga közös munkájának az eredménye. Szeretném ezért Dr. Alpár Tibor dékánnak és a Simonyi Károly Karnak külön megköszönni a segítséget, a kitartást, a konstruktív hozzáállást és az együttműködést.

Remélem, hogy a karon végzett illetve végzendő fiatal mérnökök számára újabb és stabilabb lehetőségek adódnak a jövőben a szakértői és tervezői tevékenységeik végzése során az MMK keretei között. Még elég hosszú küzdelmek várnak ránk, de ez az Oklevél talán ad egy kis muníciót a további közös munkához.