Nyílt nap a Soproni Közgázon

A Soproni Közgáz december 6-án tartja a tanév első nyílt napját, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Az Erzsébet utcai épületben az új és a tradicionális képzések mellett az ösztöndíjrendszerről, ingyenes nyelvoktatásról és az egyetemi életről is szó lesz. A képzésekről részletes információ a kar honlapján érhető el: lkk.nyme.hu, lkk.uni-sopron.hu, sopronikozgaz.hu, a posztgraduális képzésekről pedig a posztgrad.ktk.nyme.hu oldalon lehet tájékozódni.

Az üzleti, gyakorlati irányultságú gazdasági képzések területén széles szakválasztékot, az alapszakok után számos mesterszakos képzést, majd doktori képzést is kínálunk, idén pénzügy mesterszakkal bővül a választék. A magyar mellett német, valamint angol nyelvű képzéseink is futnak, ennek előnyei, valamint kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerünk külföldi részképzései valamennyi hallgatónk számára elérhetőek. Ehhez ingyenes szakmai nyelvoktatást is kínálunk. Minden elsőéves hallgatónknak kollégiumot biztosítunk, amennyiben igényli. A felsőoktatás terheinek csökkentéséhez kiterjedt ösztöndíjprogramot működtetünk. Képzéseinkben a gyakorlatorientált kompetenciafejlesztésre helyezzük a hangsúlyt, hallgatóink számos projektfeladatba kapcsolódhatnak be, emellett következő évtől turizmus–vendéglátás, valamint pénzügy és számvitel alapszakokon duális képzést is indítunk vállalati partnereink segítségével. Hallgatóbarát tanulmányi rendünk részidős munkavállalást is lehetővé tesz, Ausztria közelsége nemzetközi tapasztalatszerzést is biztosít. (M)értékadó szakmai képzésünk mellett az egyetem egyedülálló szellemisége gondoskodik a felejthetetlen diákévekről.

Karunk 2016. október 13-án vette fel karunk a világhírű közgazdász, az egykori soproni bencés diák, az euró atyja, Lámfalussy Sándor nevét. Nagy megtiszteltetés ez a kar számára, a karon folyó kiváló szakmai munka elismerése, mely egyben felelősség is. A névfelvétellel vállaltuk, hogy méltó módon gondozzák Lámfalussy Sándor szellemi örökségét. Szakmai tudással, szabad szellemmel, erkölcsi példával segítjük a hozzánk érkező hallgatókat, hogy a világhírű professzor örököseivé, a közért tevő felelős értelmiségivé válhassanak a saját területeiken. Az átalakuló NYME, leendő Soproni Egyetem dinamikusan fejlődő fakultása nevében,

szeretettel várjuk nyílt napunkon!

Szerző: DR. KOLOSZÁR LÁSZLÓ

A program letölthető innét.