NYUGDÍJAS EGYETEM

Adatvédelmi Tájékoztató Soproni Egyetem „Nyugdíjasegyetem” című programsorozatához

Tisztelt Hallgatónk!

A Soproni Egyetem elkötelezett annak érdekében, hogy az Ön személyes adatait a lehető legnagyobb védelemben részesítse. Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megadott adatokat csak és kizárólag a rendezvény megszervezéséhez használjuk fel, direkt marketing célokra és harmadik személynek semmilyen körülmények között nem szolgáltatjuk ki.

  • Adatkezelő: Soproni Egyetem
  • Adatkezelés célja: a rendezvény dokumentálása és archiválása, kapcsolattartás a résztvevőkkel, bemutatása online felületeken (egyetemi és egyéb honlapok, Facebook, elektronikus sajtóorgánumok), cikkek megjelentetése offline médiumokban.
  • Adatkezelésért felelős személy: Soproni Egyetem, Prof. Dr. Fábián Attila rektor, rektor@uni-sopron.hu, (+36 99) 518-142
  • Adatkezeléssel kapcsolatos ügyintézés: Ön kérheti, hogy az Önt ábrázoló képet ne hozzuk nyilvánosságra, illetve kérheti az Önről készült kép és személyes adatok törlését.
  • Adatvédelmi tisztviselő: Value Development Zrt. 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74. adatvedelem@uni-sopron.hu
  • A regisztrációs adatokat a Soproni Egyetem Iratkezelési Szabályzatának és Adatvédelmi Szabályzatának megfelelően kezeljük.
  • Az Egyetem Adatvédelmi Szabályzatát letöltheti a http://uni-sopron.hu/adatvedelem címen, vagy megtekintheti a Rektori Hivatalban. (A VIII. fejezet részletesen tartalmazza az Önt megillető jogokat)

A programsorozat eseményei nyilvánosak és sajtónyilvánosak.
Az eseményeken kép- és hangrögzítés történik.

Regisztráció
Kérjük, adja meg a következő adatokat!
Név * 
Születési év * 
Lakcím * 
Adatvédelem * 
A fenti adatokat önként adtam meg, az Adatvédelmi Tájékoztató és a Soproni Egyetem Adatvédelmi szabályzatának ismeretében.