Ösztöndíjak külföldi szakmai gyakorlathoz, külföldi részképzéshez

Campus Mundi ösztöndíjak külföldi szakmai gyakorlathoz, külföldi részképzéshez – Európán belül és kívül


A Campus Mundi ösztöndíjprogram keretében külföldi szakmai gyakorlathoz, illetve külföldi részképzéshez igényelhető ösztöndíj támogatás.

Az elnyerhető ösztöndíj összege célországonként változik, havi 200 000 Ft és 350 000 Ft között lehet. Az ösztöndíjon felül szociális kiegészítő támogatás is igényelhető havi 35 000 Ft értékben, a tartósan beteg vagy fogyatékkal élő hallgatók további kiegészítő igényt nyújthatnak be. Bővebb információ és a pályázati felhívások elérhetők itt: http://tka.hu/palyazatok/4811/campus-mundi

 tempus

Szakmai gyakorlaton belül a 2 és 5 hónap közötti időszakra tervezett külföldi szakmai gyakorlat támogatására lehet pályázni, így akár nyári szakmai gyakorlathoz, kutatási tevékenységhez is kifejezetten ajánljuk a pályázat benyújtását. Részképzés keretében féléves tanulmányút támogatható, mely a küldő intézmény valamely partneregyetemén teljesíthető. Pályázatokat folyamatosan lehet beadni.

 

A pályázattal kapcsolatos kérdésekkel a campusmundi@tpf.hu-n, illetve a (1)237-1310-es telefonszámon állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Tempus Közalapítvány